Informatie

De Kamer van 5 heeft een passie voor het maken van artikelen die niet standaard verkrijgbaar zijn. Daarom heeft De Kamer van 5 geen artikelen op voorraad. Ieder product is uniek en wordt met de grootste zorg vervaardigd. Alles wordt handmatig gemaakt. Oog voor detail is een belangrijk punt om tot een goed eindresultaat te komen.

Om tot dit resultaat te kunnen komen is het voor ons belangrijk om te weten wat u in uw gedachten heeft. Neemt u gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij gaan dan op zoek naar de juiste stoffen en het juiste ontwerp. Zodra wij uw goedkeuring hebben ontvangen zullen wij beginnen aan uw opdracht.

Alle producten op deze site zijn zelf ontworpen met willekeurige kleurstellingen. De producten kunnen natuurlijk ook in tal van andere kleuren worden gemaakt. In overleg met u kunnen ook andere ontwerpen gemaakt worden.

Neemt u eens een kijkje op onze website en ontdek de talloze variaties die mogelijk zijn om een op maat gemaakt ontwerp te laten maken.

 

Leveringsvoorwaarden

Graag willen wij u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in De Kamer van 5 heeft gesteld. Wij gaan ervoor zorgen dat u uw bestelling in de best mogelijke staat afgeleverd krijgt. Ook na aflevering van uw bestelling staan graag wij voor u klaar. Met onze service en tips hopen wij u een product aangeboden te hebben waar u lang plezier van zult hebben. De kamer van 5 wenst u veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Betaling
Onze producten worden exclusief de verzendkosten geoffreerd. Prijzen worden in euro’s vermeld. Betaling kan in contanten plaatsvinden of door middel van een bankoverschrijving. Voor op maat gemaakte producten dient van te voren 50% van het totaalbedrag te worden voldaan. Bij aflevering zal het restant in contanten dienen te worden voldaan of zal het resterende bedrag op het bankrekeningnummer van De Kamer van 5 al te zijn overgemaakt.  

Verzending
De Kamer van 5 brengt de kosten voor verzending in rekening van opdrachtgever. De actuele tarieven van Post NL worden gehanteerd voor kleine pakketten. Voor het persoonlijk ophalen en afleveren van meubels wordt een vooraf afgesproken tarief gehanteerd.

Aanbiedingen en offertes
Alle aanbiedingen en offertes zijn vrijblijvend en worden aangegaan zolang de voorraad strekt. Offertes hebben een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij een andere termijn schriftelijk wordt vermeld. Afbeeldingen, maten en beschrijvingen zijn niet bindend en geven slechts een indicatieve indruk van de te leveren producten. Wel zijn deze ontwerpen zo nauwkeurig mogelijk.

Bestelling en levertijd
Naar aanleiding van overeenstemming van een ontwerp wordt gezocht naar een passende stof en/of materiaal. Na goedkeuring van de aangeboden materialen wordt een indicatie van afleverdatum afgesproken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij doen ons uiterste best uw bestelling op de genoemde datum te leveren.

Eigenschappen van materialen
Hout is een natuurlijk product dat enigszins blijft werken. Ook natuurlijke stoffen als o.a. linnen en katoen kunnen verkleuren. Houdt u rekening met de eigenschappen van deze materialen bij uw bestelling.

Garantie
Producten van De Kamer van 5 worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van het echte product. Een stoffenstaal wordt daarom altijd verstuurd. Beschadigingen dienen na aflevering binnen 1 week aan ons te worden vermeld. Garanties vervallen bij onoordeelkundige handeling van- of onvoldoende zorg voor meubelen en textiel.

Annulering
Bij annulering is een schadevergoeding verschuldigd van 50% van het totaal geoffreerde bedrag.

Retourneren/ruilen
Omdat De Kamer van 5 altijd producten vervaardigt die speciaal voor u op maat worden gemaakt, kunnen deze artikelen niet worden geretourneerd. Wij doen er echter van alles aan om gegronde klachten zo snel mogelijk op te lossen.

Aansprakelijkheid
De Kamer van 5  is niet aansprakelijk in geval van overmacht door een bedrijfsstoring of in geval van het niet aangeleverd krijgen van artikelen van toeleveranciers. Tevens is De Kamer van 5 niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens transport.

Privacy
De Kamer van 5 geeft geen persoonsgegevens door  aan derden zonder uw toestemming. Klantgegevens worden slechts ten behoeve van het verwerken van de bestellingen gebruikt. Foto’s van gemaakte ontwerpen kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Deze voorwaarden zijn van toepassing bij alle opdrachten die door De Kamer van 5 in behandeling worden genomen.

Alle producten die vervaardigd zijn door De Kamer van 5, zijn door ons bedacht. Zonder schriftelijke toestemming mogen deze ontwerpen niet nagemaakt worden.

 

Design by || The Promo Factory || 2011